ФЛТ Україна, ТОВ

Послуги по сервісному обслуговуванню і ремонту навантажувачів з ДВС і електроприводом



Ціна: 0.00

Ми надаємо послуги з сервісного обслуговування і ремонту навантажувачів з ДВС і електроприводом наступних відомих світових брендів як - Toyota, Komatsu, Mitsubishi, Hyster, Yale, Nissan, TCM, Crown, Nichiyu, Caterpillar, Clark, Linde, Manitou, Ausa, Caterpillar, Clark, Jungheinrich, Still і деякі інші.


Види робіт


Ремонт двигунів внутрішнього згоряння - виконуємо капітальний ремонт двигуна, що включає в себе відновлення або установку нового колінвала, розподільного вала, масляних і водяних насосів, клапанів і втулок клапанів, ремонт або заміна зубчатого вінця маховика, стартера, ТНВД та іншого обладнання, шліфування ГБЦ, перевірку та регулювання форсунок з заміною розпилювачів.


Ремонт коробки передач - ремонт і калібрування гідромуфти, заміна підшипників, валів, фільтрів, соленоїдів, дисків, а також промивання системи та заміна масла.


Ремонт гідравлічної системи - ремонт гідроциліндрів, гідравлічних насосів, гідророзподільників, гідромоторів, гідростатичної трансмісії.


Ремонт щогли - регулювання і установки нових роликів і підшипників, ремонт і технічне обслуговування каретки зсуву.


Ремонт задньої балки керма - заміна поворотної осі, тяг керма, ремкомплекта циліндра повороту, заміна підшипників поворотною осі і ступичних.


Технічне і сервісне обслуговування з різною періодичністю і різними заходами


- планові ТО 1, ТО 2, ТО 3


ТО 1 - перевірка і регулювання кермового управління, двигуна, зчеплення, гальм, заміна масла в двигуні і фільтрів, мастило ланцюгів, роликів щогли, шприцювання поворотних механізмів


ТО 2 - роботи входять ТО 1, а також регулювання зазорів клапанів, чистка карбюратора і свічок запалювання, промивка паливної системи, заміна паливного фільтра


ТО 3 - роботи входять в ТО 2, а також заміна масла в редукторах, коробці передач, в гідравлічній системі


- профілактичні
- сезонні